Larra Larra Larra Larra Larra I Umeå blev Ebbex BIM och jag är glad

Det här är Larra. Lars-Göran Nyhlén heter jag. Jag är brandman, snickare, jägare och farfar. Är mycket i Tänndalen där vi har stuga. Vi bor i Bergom, Matfors. 

Karin med vovvar Karin med vovvar Karin med vovvar Karin med vovvar Karin med vovvar På väg till MI 0 vid Giertebaunestugan

Karin har jägarexamen men hon jagar inte. Hon är den som står för hantverket i bolaget. Tenntråd, stickning och porslinsmålning bland annat hantverk är hennes specialitet.

Ganjos Gruffe och Ganjos Ebbex Ganjos Gruffe och Ganjos Ebbex Ganjos Gruffe och Ganjos Ebbex Ganjos Gruffe och Ganjos Ebbex Ganjos Gruffe och Ganjos Ebbex En fikapaus vid Skarsfjället i Härjedalen.

De hundar jag jagar med är Gruffe och Ebbex. Gruffe är född 3/3 2013 och Ebbex 6/4 2010. Ebbex har ett fanatastiskt sök och är en mycket bra fågelfinnare, han är oerhört stark och orkar jaga hela dagar. Han går i elitklass vid tävling och varför han inte är jaktchampion beror på den lite tröga avancen. Ebbex är utställningschampion

Gruffe är en fin och trevlig hund, han går i elitklas vid tävling och är utställningschampion. Han är väldigt allround och har pris på fält, skog och fjäll 2 säsonger i rad innan han är 3 år fyllda. Det är strongt.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!
Ring, mejla eller besök oss på:

Björngropen AB
Bergom 133 C/O Lars-Göran Nyhlén
86491 MATFORS

Tel: 0701916282
E-post: bjorngropen@gmail.com