Intresserad av jakt på fjället 2016?

Gruffe med pippi Gruffe med pippi Gruffe med pippi Gruffe med pippi Gruffe med pippi Vi är beredda

Tiden går fort, mina 2 vovvar Gruffe och Ebbex är beredda att fara till fjälls och jaga åt dig. Båda hundarna är i elitklass och duktiga. Hör av er om ni behöver hundar med förare till höstjakten på fjället.

Årets viltspårhund i JVVK

Vandringspris Bästa Viltspårhund Vandringspris Bästa Viltspårhund Vandringspris Bästa Viltspårhund Vandringspris Bästa Viltspårhund Vandringspris Bästa Viltspårhund Ganjos Gruffes inteckning i vandringspriset

Gruffe blev bästa viltspårhund 2015. Han gick i anlagsklass.

Han gjorde en lugn fin start, det tog en minut innan han började spåra, vi kom ut på ett hygge och han började dra vind, jag trodde det var älgar någonstans men det var det inte, det var en jämthundshanne som kom ända fram till Gruffe, vi stannade och domaren chasade bort vovven. Han forsatte efter det att spåra men jämten kom tillbaka, ny chasning av domaren. Jämten höll sig ca 30-50 meter efter oss i 300 meter av de 600 som spåret är. Han tappade inte spåret trots att han blev störd av en annan hund flera gånger. Det gör att han är värd priset. Vi löste uppgiften kanonbra. Av de godkända hundarna 2015 var Gruffe yngst, därför fick han priset.

Vi satsar på att vinna priset i år också, Gruffe är väldigt lugn och bra på spåret. Han kommer att fungera i skarpa lägen också.

Jaktguidning i Glen 2015

Jag och Monica Jag och Monica Jag och Monica Jag och Monica Jag och Monica Lunchpaus på måndagen

Vi möttes av en slump på fjället. Monica guidade 2 grabbar och jag 2 andra, vi bytte grabbar efter lunchen. Jag sitter och pekar åt Monica, det har flugit 2 ripor ur en liten dalgång där vi lunchar och hundarna har inte känt någon trots att de har sökt i marken. Innan vi lunchat färdigt har det gått 2 till. Solen torkar upp marken och gör det lurigt och svårt för hundarna. Vi hittade dock ripor alldeles i strandkanten på sjöarna på fjället, Det blev en fin dag

Jag och Ebbex Jag och Ebbex Jag och Ebbex Jag och Ebbex Jag och Ebbex Gruffe är på sök

Ebbex har här gjort vattenapport på ripa. Vi gick i medvind mot några småsjöar på fjället. Det blev några stötar för Ebbex eftersom det var så varmt. Det är inte kul när man är guide. Till slut nöp det till en meter från strandkanten, det blev dubblé för skyttarna. Då var det kul att vara hundförare igen.

Jaktguidning i Glen 2015

Glen 2015 Glen 2015 Glen 2015 Glen 2015 Glen 2015 Vart ska vi gå efter lunch?

I Glen på guidning 2015. Det var en trevlig 3-dagarsjakt. Vi hade strålande väder men solen tar krutet ur hundarna. Efter tre dagar var dom slut. Det var fantaskiska marker, gles björkskog och fjäll, fina sjöar där öringen vakade då och då.

Vi bodde i stugor i Glensbodarna och fick åka båt 4 km innan vi var vid stugorna. Vi tog båten på morron över sjön och jakten startade direkt efter att vi klivit ur båten.

Hundbyte Hundbyte Hundbyte Hundbyte Hundbyte Ebbex har jagat klart, det är Gruffes tur

Om man tar med sig stormköket och omelettsmet i en lite termos så kan man göra en sån här omelett. Ingridienser är förutom smet, salami, champinioner, och vad du vill.

Ät och njut.

Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.